Најголемите машки стравови во љубовта

715

Ви ја откриваме листата на 9 најголеми машки стравови, кои никогаш нема да ви ги признаат.

Иако важат за посилна половина, мажите всушност имаат ирационални стравови кои нам не би ни паднале на памет. Некои од нивните стравови навистина ќе ве насмеат.

1. Дека ги изневерувате и дека тоа сите го знаат освен нив.

2. Дека се лоши во кревет, а сека тоа никој не сака да им го признае.

3. Дека партнерката им е таен агент/чудовиште/вонземјанин/психоат како во филмот „Исчензта“

4. Дека семејството на нивната партнерка ги презира

5. Дека односот со партнерката по некое време ќе стане многу лош.

6. Дека нивната партнерка ги смета за досадни

7. Дека сите знаци ќе и покажат на партнерката дека ја изневеруваат, а всушност не е така.

8. Дека некој им ја киднапирал партнерката.

9. Дека полека ќе полудат поради сите свои наметливи мисли.