Начини за откривање на неверството на сопругот

659

Секоја врска или брак паѓа во криза и неретко се случува мажите да избегаат од проблемите во љубовната афера. Еве како да откриете дали ве изневерува.

Постојат разни начини за откривање неверство, а овие се најчести:

Поминува помалку време со вас

Партнерот кој изневерува често мора да корсити изговори како што се прекувремена работа, доцни состаноци, работни вечери и други обврски, за да има време за друга жена.

Нема нежност

Вашиот сексуален живот скоро и да не постои поради неговите други обврски. Не сака повеќе да се милувате, заедно да гледате филм или на некој друг начин да покаже блискост, како што некогаш тоа го правел.

Повеќе се грижи за својот изглед

Неверниот партнер почнува да купува нова гардероба, менува флизура или почнува да вежба затоа што сака да биде привлечен за други жени.

Промени во автомобилот

Совозачкото место е поместено или сте нашле непознати влакна од коса на седиштето. Можеби на радиото има станица, која инаку не ја слушате, затоа што таа нејзе и се допаѓа.

Нервозен е

Неверниот партнер е нервозен поради чувството на вина кое е резултат на неверство. Наеднаш почнува да му пречат работи кои до тогаш не му пречеле.

Промени во однесувањето

Неверниот партнер често зазема дефанзивен став кога го прашувате каде бил. Може се да сврти против вас и да ве обвини дека сте несигурни, посесивни ли премногу се мешате во неговиот живот.

Чудно се однесува со телефонот

Сте забележале дека повеќе не го остава бклучен мобилниот телефон додека е со вас, затоа што може да го повика љубовницата. Понекогаш ја напушта собата за да разговарта или кажува нешто чудно после пораката. Внимавајте и на повиците во текот на ноќта. Ако имате пристап до неговата телефонска сметка, прегледајте ја. Побарајте непознати телефонски броеви кои се повторуваат.

Промени во водењето финансии

Можете да забележите дека вашиот партнер ве изневерува ако во последно време често е без пари. А нема пари затоа што повеќе троши на љубовницата. Внимавајте  дали ги плаќа сметките во готово отколу порано и често подигна пари на банкомат за да ги прикрие трагите.