Мажите избираат три вида секс

362

Желбите на мажите зависат во голема мера од расположението и сите настани. Затоа ќе раскажеме каков секс да му подарите во зависност од неговата здравствена состојба на духот и сексуалното расположение.

Животинскиот секс

Тој се разпиштолил дека добил на картии или од победата на неговиот сакан фудбалски тим. Тој копнее да се чувствува победник и малку како предатор. Дајте му животинскиот секс, но пред тоа натерачте го малку така да се задржи на лов за вас. Вадете си ја облеката постепено, како се одалечувате од него. Кога ќе ве стигне, изреагирајте како фатен плен или со некое мрснио навестување. Не експериментирајте со позата, туку подајте му се, притисната до ѕид и со нозе, прифатена за половината .

Чувствителен секс

Мажите стануваат сентиментални, кога доживуваат нешто ново – скок со падобран, убаво место во шумата , првото ноќевање во нов стан. Ги возбудува исто стравот по осознавањето она што би можело да се случи само до пред минути: ако не беше ја удрил сопирачката навреме или ако се беше лизнал на работ на пропаста. Во такима случаи мажот е склон кон мирен и сензуален секс со бакнежи и допири. Користете ја позата да сте на него, но лице в лице, како се бакнувате и галлите еден со друг.

Мрзлив секс

Тој е вознемирен од пропаднатиот договор, глобата или расправијата со газдата. Дајте му можност да се одмори преку секс, при што тој ќе може да лежи мирно. Натерајте го да легне или да седне на каучот и започнете да го милувате. Кога ќе се возбуди доволно седнете одозгора, но со грбот. Така тој за возврат ќе ве милува и ќе се радува на облиците на вашиот грб.