Мартина Митревска со видео запис за песната “Мое мило” | Видео

2443

Оваа година по втор пат Мартина Митревска настапи на Макфест и задоволна е што испеала прекрасна песна што мистериозно, а сепак, со доза на сетност, разкажува среќна љубовна приказна – тоа е песната “Мое мило”.

Музиката и текстот ги напиша Ристо Самарџиев, а аранжманот е на Кристијан Габроски.

– Пред неколку дена, објавен е спотот, а на него работевме заедно со момците од Pyramid Production. Локацијата е во с. Куклица, близу Кратово, кај “скаменетите свадбари”, што се вистинско ремек-дело на природата, изјави Мартина, па додаде:

“Презадоволна сум што се излезе повеќе од тоа што очекував, а Pyramid Production се покажаа како прекрасни луѓе и професионални соработници, исто како Самарџиев и Габроски, а и останатиот дел од тимот што стои позади овој проект”.

Во продолжение можете да го погледнете спотот: