Малините помагаат при слабеење

224

Кетоните на малините го подобруваат резултатот од вежбањето кај активните луѓе и го подобруваат процесот на топењето на масните наслаги кај оние кои не сакаат да се раздвижуваат.

Влијаат и на процесот на чистење на црниот дроб кој во нашето тело е задолжен за метаболизмот и разградувањето на мастите и токсините.

За да делува црвениот екстракт на малините, мора да консумирате барем 200 мг. За да внесувате толку кетони од малини, би требало да изедете приближно 40 кг. малини.

За да се воодушеват и оние со најголеми побарувања и желби во Сансилаби споиле дури 600 мг. кетони од малините со екстракт на еколошки преработени горчливи портокали и био-зелен мате чај – кои го зголемуваат влијанието на кетоните во малините.