8 мажи за кои не смеете да се мажите

377

Неконвенционален свештеник цел свој живот ги советува жените за какви мажи да не се мажат – следи листа на не пожелни.

Отец Пет Конор не е обичен свештеник. Тој беше мисионер, експерт за брачни двојки и првиот свештеник кој се нашол на страниците на списанието Гламур.

Покрај тоа, тој го знае одговорот за какви мажи жените никогаш не треба да се мажат.

Отец Пет Конор

Конор до сега венчал повеќе од 200 парови, а за стапиците во бракот и изборот на погрешен човек, предава дури и на средношколци. Покрај тоа, тоја не верува дека постојат души, туку само партнери со кои се обврзуваме.

Неговата централна теза е дека можете да бидете навистина во љубов со лице, со кое не можете успешно да функционирате во бракот. затоа Отец Конор советува неколку години испитување на карактерот на својот иден брачен другар.

Еве ги неговите осум мажи за кои не треба да се мажите:

1. Момчиња на мама

2. Мажи кои не знаат со парите

3. Мажи кои немаат пријатели

4. Мажи кои ве понижуваат јавно

5. Мажи кои се груби према келнерите

6. Мажи кои не знаат шега на своја сметка

7. Мажи кои не сакаат да ја споделуваат одговорноста

8. Мажи кои никогаш не бараат нешто на што вие се противите