Креветот е здодевен | Ова се ТОП 12 парчиња мебел за водење љубов

511

Висечкото столче води на листата на 12-те парчиња мебел за секс бидејќи се овозможува лулање и добра контрола на пенетрација. Креветот не е на листата на најдобри.

Сексот на кревет не е многу популарен судејќи по инфографиката на британскиот синџир на мебел TrueInterior.com. Тие рангираа 12 парчиња мебел за секс, го оцениле нивото на удобност и предложиле најдобри секс позиции. Креветот не се ни нашол на листата.

Првото место го зазеде висечкото столче, а потоа следи “пеперуткастото” столче па работната маса. Висечкото столче е на врвот на листата, бидејќи овозможува лулање и контрола на пенетрацијата.

Четврто место му припадна на столот-лулка, на 5-то е тепихот, на 6-то канцеларијско столче на тркала, стаклената масичка е на 7-то место, на 8-то е градинарската клупа, па висечката мрежа за спиење, на 10-то место е лежалката за одмор, на 11-то е шанкот, а на последното е јајцевидното столче.