КОНЦЕРТ НА МАКЕДОНСКИТЕ КАНТАВТОРИ | Јаков Дренковски, Жаклина Стевковска, Александар Стефановски Јаблан и Џина Паппас Џокси

915

ПРИЛЕП САКА МАКЕДОНСКА МУЗИКА е проект на здружението за организација на културно-уметнички, забавни, едукативни и хуманитарни настани АВАНГАРД ПРОДУКЦИЈА 2023 ПРИЛЕП.

Целта на овој проект е популаризација и стимулација на МАКЕДОНСКА МУЗИКА и стимул за македонските автори и изведувачи да творат и остават трајни вредности за идните поколенија.

Концертот ќе се одржи во НУЦК Марко Цепенков во САБОТА на 20 МАЈ 2023 во 20:00.

БИЛЕТИТЕ СЕ ПУШТЕНИ ВО ПРОДАЖБА ПО ПРОМОТИВНА ЦЕНА ОД 250,00 ден во продажните места на:

  • ТОБАКО ПЛУС (кај Градскиот саат)
  • CITY TOBACCO CENTAR (на Плоштад)
  • МОЕ ТОБАКО (на Плоштад)

Ве очекуваме под мотото ПРИЛЕП САКА МАКЕДОНСКА МУЗИКА!

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.