Еве колку жените ги познаваат мажите

142

Жените сакаат да се фалат дека знаат скоро се за мажите и дека можат лесно да ги прочитаат. Но, понекогаш, постојат ситуации кога сме се пронашле тотално изгубени кога се тие во прашање.

Понекогаш ни се чини дека за нив не знаеме апсолутно ништо и дека никогаш нема ни да ги сфатиме. Сепак, не е се така црно. Ова се неколкуте работи кои со сигурност може да се каже дека се знаат за посилниот пол.

1. Мажите сакаат атрактивни жени, но изгледот не е се. Самодовербата има повисок приоритет.

2. Природната убавина на жената е она што тие најмногу го ценат.

3. Ја обожаваат смислата за хумор кај жените.

4. Нивната мајка секогаш ќе биде најважна, и никогаш во целост нема да застанат на ваша страна.

5. И тие се срамежливи.

6. Љубоморни се, но ретко го покажуваат тоа, бидејќи сметаат дека тоа е “нефраерско” однесување.

7. Не сакаат да одат на шопинг.

8. Тоа што не ја забележуваат новата фризура, боја на коса или нокти, не значи дека не се грижат.

9. Не се сите исти.

10. Не сакаат да зборуваат за нивната врска, а посебно не за проблемите во неа.