Кога сте близу до оргазам, вашиот партнер сака да го чуе токму овој збор

346

Филмовите за возрасни колку што се корисни, толку можат и да ја разнишаат самодовербата на мажите, а тука ситуацијата ја спасуваат кој друг, ако не жените.

За мажите најважно е да запаметат дека не мора да глумат порно-ѕвезда за да би ја задоволиле својата партнерка. Најдобро е да го користат она што природно го имаат и да имаат хемија со личноста, понатаму е лесно.

Но, ако нешто загусти, тогаш девојките треба да го ослободат својот партнер од нереалните стандарди кои порно-филмовите ги поставуваат. Сепак, тоа не значи дека треба да рецитирате еротска поезија за да го стимулирате да продолжи.

Изговарање на фразите од порно-филмовите е лоша одлука. Потребен е само еден збор, што треба да го изговорите неколку мига пред да доживеете оргазам.

Се работи за „свршувам“, толку едноставен збор, кој за вашиот партнер е потврда дека е одличен во кревет. Тогаш тој ќе се препушти на уживањето и ќе имате прилика и двајцата да доживеете оргазам во исто време.