Три изложби на расни кучиња “Bellevue winner”

2284

Кинолошкиот сојуз на Република Македонија, организира 3 изложби (една национална и две меѓународни) на 10 и 11 октомври. Локација – хотел Белви Скопје.

Gepostet von Kennel Association of Republic of Macedonia am Dienstag, 29. September 2020

ПРИЈАВИ: http://ksm.org.mk/

На изложбата ќе судат наши надалекупознати ценети кинолошки судии и одгледувачи, како и реномирани судии од странство.

Dear friends,We are happy to announce the judging list of our upcoming event “ BELLEVUE ALL-STAR “ 2 x International &…

Gepostet von Kennel Association of Republic of Macedonia am Mittwoch, 23. September 2020