Каква ќе биде 2025 година

341

Thomson Reuters објави 10 клучни иновации кои би можеле да го променат светот 2025 година. Сè ќе биде дигитално поврзано, Сонцето главен извор на енергија, нема да има гладни, а нѝ пристигнува и телепортацијата.