Еве колку шеќер и калории се кријат во овошјата

220

Свежото овошје е еден од најздравите начини да ја задоволите гладта и се препорачува во секое време, но и тоа има големи количини на шеќер и калории.

Сепак, како и со се, така и со овошјето не треба да претерувате.

Прочитајте колку шеќер и калории има во 100 грама од овие овошја