Како се пренесува КОВИД-19 и како да се заштитите?

1501

Како се пренесува КОВИД-19 и како да се заштитите?

Како се пренесува КОВИД-19 и како да се заштитите? Споделете го видеото од Светската здравствена организација.

Gepostet von Венко Филипче am Mittwoch, 11. März 2020