Гимназијалец кој ја насмеа цела Србија | Прочитајте ја писмената задача која е хит на интернет!

1030

На интернет циркулира писмена задача на еден српски средношколец која стана хит на социјалните мрежи. Урнебесната драма се занимава со прашањето на животот и смртта. Ви ја пренесуваме во целина.