Другата страна на мажите во хороскопскиот знак

264

Денеска ќе се фокусираме на најлошите квалитети на секој маж, според неговиот хороскопски знак.

Ако сте љубител на астрологијата, сигурно ќе се забавувате со текстот подолу, а најверојатно ќе најдете и многу вистина во напишаното.

Без разлика кој е хороскопскиот знак на вашиот омилен маж – тој сигурно е најдобар за вас и ги надминува сите останати, но сепак имајте ги предвид овие негови негативни карактеристики:

Овен

Адолф Хитлер бил Овен и ова има смисла. Мажите од овој знак сакаат да доминираат и имаат тенденција да драматизираат многу кога работите не одат по нивниот план. Тие лесно се лутат и лутината е силна. Тие се моќни и енергични, а темпото им е тешко да се следи.

Бик

Овие мажи се метросексуални материјалисти. За пари се подготвени на речиси сè. Покрај тоа често мажите Бикови се суетни за партнерот (сетете се за Дејвид Бекам). Другиот многу лош квалитет на овие мажи е дека имаат тенденција да им се потсмеваат на другите за нивната облека, изглед и несовршености. Покрај тоа често овие мажи се … многу здодевни.

Близнаци

Прототипот на маж од овој знак навистина има двојна личност – во еден момент тој е зол гениј, во друг е комплетен идиот. Главниот недостаток е неговата непредвидливост, а исто така и тоа што сака да ги тера луѓето да се чувствуваат непријатно. Мажите Близнаци немаат чувство за такт и не ја владеат дипломатијата. Познат претставник на овој знак е Џони Деп.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.

Продолжува на страна 2