Диана Ситниковска | Седмата книгичка е спремна!

1977

Дечки! Седмата книгичка е спремна!

Поврзана е со едно кафуле каде што работев и ги обожавав сите!

Дали можете да погодите за кое кафуле станува збор!? Ајде да видиме овие нинџи дали успеаа во тоа да го сопрат лошиот Co-Flu и на кој начин!

Читкајте и уживајте во карантинот!

Многу љубов, Диана Ситниковска

Hey Ninjas! The 7th MINI Book is out NOW!

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.