Дали знаете дека стоматологот знае дека сте имале орален секс ? Штом ќе ја отворите устата, сè им станува јасно, а еве што ве издава

870

Стоматологот знае дали сте имале секс, а еве како.

За стоматолозите вашите заби, непца и уста се како лична карта. Врз основа на еден преглед, тие можат да утврдат дали сте во друга состојба, дали сте го цицале палецот како дете или се уште грицкате нокти, а Џина открила дека можат да утврдат и дали сте имале орален секс.

Таа на својот TikTok профил објавила разговор со својот стоматолог, кој искрено одговорил на нејзиното прашање.

Стоматолозите гледаат сè

„Слушнав дека стоматолозите знаат дали пациентот имал орален секс. Дали е тоа вистина? прашала Џина, на што стоматологот и дал потврден одговор.

  • „Можеме да видиме модринки на меките ткива на задниот дел на мекото непце. И постои одредена шема на модринки“, објасни стоматологот.

Конечно, нејзиниот стоматолог открил еден интересен податок, а тоа е дека по Денот на вљубените модринките на мекото непце се многу почести.