Бидете дел од најголемиот, најубавиот и највеселиот фестивал “Ѕвездички” !!!

267

Дечиња, родители, баби и дедовци !!!!

На 8 и 9 октомври Ѕвездичките од целиот свет повторно ќе блеснат на сцената на Центарот за култура “Марко Цепенков“ во Прилеп.
Бидете дел од најголемиот, најубавиот и највеселиот фестивал “Ѕвездички“ !!!

Ве очекуваме сите !!!

Влезници ќе можат да се купат од билетарница на Центарот за култура Марко Цепенков едне недела пред почетокот на фестивалот.
До сега учествувале учесници од Аргентина до Кина.