Бебе прооде неколку минути по раѓањето … Сите во болницата воодушевени! Видео

330

Ова бебе од Бразил ги покажува своите први чекори, а тоа кај многумина предизвика насмевка на лицата. 

Ова видео, снимено од една бабица, е многу чудно, а има над 80 милиони прегледи. Не гледаме често вакви чекори кај новороденчињата. Овие бабици биле изненадени откако виделе како бебето сака да оди.

Бабицата ја држеше, а тоа правело чекори. Бабицата сакаше да го завитка бебето во ќебенце, но бебето не се давало. Ова е толку убаво.

Погледнете го видеото и споделете го со вашите пријатели: