Баба Ванѓа има навистина морничави предвидувања за 2022 година | Поплави, вонземјани и нешто што штотуку го живееме

2975

Најпознатиот јасновидец, баба Ванѓа, починала во 1996 година, но зад себе оставила предвидувања и за 2022 година, кои не се ниту малку бајковити.

Во Русија и Европа популарна е под прекарот „Нострадамус од Балканот“, а позната е по објавувањето на терористичкиот напад на американскиот трговски центар на 11 септември, ја предвиде победата на Barack Obama на претседателските избори во САД 2009 година и серија настани поврзани со Brexit.

Во продолжение прочитајте што предвидела Баба Ванѓа за 2022 година?

Продолжува на страна 2