Анонимно за „бидер маерот“ што го фати синот од ќерката?

1754

Хит на социјалните мрежи е прашањето кое една корисничка на Фејсбук го поставила во една група во однос на бидермаерот кој, како што вели, синот го фатил на свадбата на ќерката.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.