Акцијашите од Бифе Тафталиџе го исполнија дадениот збор | Фото/Видео

318

Акцијашите од Бифе Тафталиџе го исполнија дадениот збор. Собрано е повеќе од она што претпоставувано, но сметаме дека треба сето ова да се удвоји, барем што се однесува за храната.

Реакциите од пријатели не стивнуваат. Еве некои од нив:

  • Natasa Papaz – Камо да можевме повеќе да помогнеме…
  • Mimoza Stanojeska – Браво, велат рацете кои даваат никогаш не страдаат и душата која посакува да помогне е благословена од Бога.
  • Danica Fileva Tortevska Lazarevska – Секоја честа за хуманото деле …

Сашо Шотаровски Шоте на крај ќе каже: Му благодариме на семеството Трајановски што ни помогна да се осетиме како добри луѓе, бар на кратко.

Хуманоста на дело, душиве полни на сите… 🙏❤

Gepostet von Бифе Тафталиџе am Sonntag, 3. November 2019