+18 | Какави грешки прават жените за време на орален с*кс?

218

Не се излегува лесно на крај со мажите.

Кога станува збор за оваа тема тие тешко наоѓаат зборови да ги опишат тактиките и техничките грешки, кои ги прават нивните партнерки за време на орален секс. Затоа најдобри испитувања на вакви и слични теми се прават преку интернет.

Буквално секој маж се дразни кога партнерката за време на оралн секс има ладнокрвен или вкочанет израз на лицето.

Тие сакаат жена со воздишки, страсен поглед “очи во очи” и задоволен израз на лицето да покаже дека и на неа многу и се допаѓа тоа што го прави, а не да изгледа како да и ставиле нож под грло.

Една работа што ужасно ги нервира мажите за време на оралниот секс е кога партнерката започнува да се жали дека вилицата и се укочила и дека ја болат устата и јазикот.

За забите не трба ни да коментираме, ни еден маж не сака да биде “изгризан” со заби. Тоа само ќе ја убие желбата за секс.

Исто така треба да внимавате во оние случаи кога неговиот пенис е во вашите раце. Внимавајте на долгите нокти, или гломазни прстени со остри рабови. Чувството може да биде многу непријатно и болно за вашиот партнер. Не правете ни многу брзи движења при галење на пенисот или тестисите, тоа не е воопшто пријатно за мажите.

Непријатно и болно за мажите е и кога жената го “обработува” пенисот како џојстик и распалено го движи натака навака.

Женската желба да се зборува за време на секс буквално ги излудува мажите.