Животот е премногу краток за да ги толерирате овие 20 работи

685

Немојте само да се помирите со животот. Секој ден не ви се нудат различни избори.

Бидете храбри и ризикувајте со изборите, кои се различни од оние кои некогаш сте ги направиле, но ги сметате за исправни. Ако ви се чини како да трчате во место, постои добра шанса да толерирате работи кои не треба да ги толерирате.

Време е повторно да го земете животот во своите раце. Животот е премногу краток за да се толерираат овие дваесет нешта.