Жените избраа совршен пенис | Доволно е да е “кнап”

429

Додека жените се грижат како изгледа нивната вагина, мажите воглавно имаат само едно прашање, дали нивниот пенис е доволно голем.

Ова е конечен оговор и го дале жените.

Пет жени откриле како според нив изгледа совршениот пенис.

Совршена комбинација на должина и на дебелина

– Должината е помалку важна, а дебелината е обрзувачка, вели Сузана.

Доволно голем да ми понуди оргазам, но доволно мал да не предизвикува болка

– Совршен пенис да има 21 сантиметар и да е многу дебел. Така жена може да биде на него, а да не се излизне од неа, бидејќи не е премал, а додека е само половина внатре мора да доживее оргазам, посочува Маја.

Мора да изгледа како банана

– Постојат повеќе облици на пениси кои ги сакам, но еден ми е омилен. Главата му е како печурка, со сосема вообичаена боја и малки закривен, вели Селена.

Мора да биде сопственост на добар човек

– И да е најсовршен, ако е прикачен на лош човек, тој никогаш нема да ме задоволи, посочува Ивана.

Ако може да се крене и да остане во таква состојба мене ми е добар

– Важна ми е должината и јачината на ерекцијата, а за останатото ќе се снајдам сама, укажува Милица.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.