Вратeте ja страста со старо-новите секс пози |

474

Дури за најголемите експериментатори во кревет сексот во познати до болка пози може да стане досаден.

Затоа треба да пробате нешто ново. Не станува збор за којзнае какви нови секс пози.

Станува збор за “разубавување” на познатите кои ви се досадни во кревет. Како да ги проширите?

Кучешката со ремен или шал

Правете ја кучешката, како што ја правите досега, но вклучете и ремен или шал. Партнерот ќе го држи шалот, додека сте во потребната четириножна поза. Ако одлучите пак да користите појас, тој може да биде замотан околу колковите за повеќе чувство за страст.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.

Продолжува на страна 2