Волшепството на водата | 4 начина на пиење вода

457

Околу 90% од срцевите удари се случуваат во раните утрински часови, а тој процент може да се намали ако испиете една до две чаши вода, а не вино или пиво, пред спиење.

Знаев дека водата е важна, но не ми беше познато дека постои одредено време кога треба да се пие.