Во овие години, жените престануваат да мислат на мажи | Ќе се забаби и … толку!

912

Не ги гледаме ние нив, не свиркаат тие по нас. Што се случи толку одеднаш?

Секоја жена ги има тие години кога мажите стануваат рамнодушни према неа. Во сексуална смисла и воопшто. На некои жени ова им се случува во доцните години, на други кога влегуваат во менопауза, а некои дури и кога ќе наполнат триесет години.

Кога маж ќе престане да се врти по вас, тоа е знак: си се забабила!

Веројатно имате уморен и празен поглед, наслаги на колковите и стомакот, безживотна коса.

Што ви се случило? Влеговте во тоа доба во која не ви треба машко! Станавте рамнодушни према мажите затоа што не очекувате ништо од нив, затоа што тие неколкупати ве разочарале …

Не им верувате, срцето не ги бара, вашето тело не ги бара … Не постои ниту една мисла во вас за „вистинскиот“ оној кој ќе ве сака!

Зошто маж во четириесеттите години да ја толерира својата сопруга? Едноставно треба да се разведе.

Вашето срце повеќе не трепери и тоа се гледа на вашето лице.

Клеопатра имала интересна кура за младоликост. Поточно, за да ја одржи својата младост, ја користела спермата на младите робови. Некои девојки кои се обиделе да се мачкаат со тоа кажаа – тоа е измама! Спермата не ги брише брчките!

Зошто? Затоа што сè започнува од срцето! Сексот како механички работа не влијае на подмладувањето, но затоа заљубеноста … Е, тоа е друга приказна!

Заљубената жена има специфичен изглед. Ореол на среќата, самодовербата и задоволството се обвива околу неа, правејќи ја волшебна. Спермата со тоа нема никаква врска! Заљубубеноста е волшебна формула за младоста!

И ако ме прашаат, до која возраст на жената ѝ треба маж, јас ќе кажам: до последниот здив!

Знам дека боли понекогаш. Разочарани сте еднаш, вторпат, третпат и тоа е многу тешко. Но, не дозволувајте да бидете збунети, оставете го срцето повторно да игра затоа што вреди!

Заљубете се, па нека оди по ѓаволите!

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.