Верувај во себе | Џина Паппас Џокси

228

Верувај во себе

Секогаш бев различен од другите и работев сѐ по свое. И секогаш ми зборуваа: “Ти треба да направиш вака, ти треба да направиш онака!“ А јас па секогаш ќе направев по свое. Кога се навикнаа на тој мој став: “Ти и онака никого не слушаш.“ Денеска сум уште полуд и уште поразличен од тогаш. И баш сум среќен.

Џина Паппас Џокси

Научете да верувате во себе.  Регистрирајте се! https://cbw.to/4d9crg

Повеќе за Cashback на следниов линк: Cashback world | Cashback – Враќање пари при секое купување

Cashback World | Cashback – Враќање пари при секое купување