Вашите најголеми маани според хороскопскиот знак

308

Секој знак има свои генерални карактеристики. Повеќето од нив се добри, но сепак има и по некоја лоша.

Можеби некои за вас воопшто не важат, но можеби и ќе се препознаете во дел од нив. Дознајте кои се вашите најголеми маани според хороскопскиот знак.

Овен

Се што го прави роден лидер, му ја отежнува соработката. Овенот сака резултати веднаш, а ако нема влијание од некоја мирољубива планета, ќе сака да се кара и да наредува.

Бик

Биковите сакаат да уживаат и умеат да работат за да си обезбедат луксуз. Но од друга страна пак, мрзеливи се, склони кон пороци и сакаат по полесниот пат да дојдат до удобност.

Близнаци

Со љубопитен дух и забавни, Близнаците умеат да ги кријат своите активности и интереси и да водат двоен живот. Лажењето е нивната најголема маана.

Рак

Познатата чувствителност на Ракот понекогаш прераснува во драми и во тотална нестабилност. Тие не можат сами.

Продолжува на страна 2