Уживам во *ексот повеќе од моите слаби пријателки

1336

И најсигурни и самоуверени жени се загрижени за сексот. Во главата им се вртат мисли за тоа како изгледаат, дали се привлечни, дали тој нема да забележи ако е несовршена … Замислете тогаш што се врти во главата на жена, чија тежина е далеку над нормата.

Подгответе се, овде го она што ML го призна за Women’s Health за сексуални искуства.

Луѓето постојано ми велат дека тоа веројатно не е лесно со мојата големина. Тие не се во право! Сега тоа не ми пречи. Знам дека мојата тежина е над здравата норма и повеќе се грижам за здравјето отколку што изгледа.

Дали луѓето мислат дека ми е тешко да бидам интимна со мажите?!

Сакам да ви кажам јасно и високо: Физичкото привлекување не води до квалитетни линкови. Имав некои од најпознатите прекраснит и врски со срце …. Ми требаше време додека стигнав до секс со моето момче.

Но, кој вели дека само за големите жени се загрижени за тоа? Имам слаба девојка која уште повеќе се грижи да спие со мажи.

Имам прекрасен сексуален живот и сакам да ви ги кажам следните 5 работи:

1. Никогаш не мислите дека дебелите луѓе немаат секс. Зарем не сте слушнале за тип на тело наречен “големо и убаво”? Ако не сте, тогаш сте наназад со трендовите и треба да бидете образовани.

2. Уживам во сексот повеќе од моите слаби пријателки. Всушност, имам повеќе простор за истражување, допирање и нервирање со мажите, и го сакам сексот.

3. Немам проблем да имам секс на светлината. Постојат стрии, лузни, целулит и не ми е гајле. Човекот со кого го правам тоа сигурно нема да се откаже од сексот поради тоа.

4. Мислам дека мојата дебелина ме загрева. И апелира до мажите да имаат топло, меко тело.

5. И последно, но не и најмалку важно – сексот е секс. Типот на телото, расата, сексуалноста или други фактори не влијаат врз уживањето на овој чин.