“Соколот ми лета високо” – Премиерно издание на спотот ️за Гоце Делчев

224

Премиерно издание на спотот ️за Гоце Делчев во изведба на Ансамбл Стефче Стојковски.

Благодарност

Етно Музеј Јанакија с.Волковија
Илинденски Марш Горно Лисиче
Марјан Бошковски
Зоран Додиќ
Гроздановски Дооел Куманово
Фамилија Јанески

Оркестар Стефче Стојковски

Слаѓан Станишковски
Пере Пењушков
Мартин Илиевски
Трајче Ристов
Бојан Трајчев
Марко Митковски

Учесници

Тамара Николовска Методија Јанаќијевски Перо Цаца Тони Стефанов Мики Алексиќ Мартин Стефановиќ Стефан Ѓурчиновски Дејан Николовски Мијалче Панев Иван Цветковски – Геро Кирил Петков Стојанче Ристов Христијан Трајаноски Петар Велевски Наум Нестороски

Аудио

Ангел Ќосев – Студио “Подрумот”
Директор на фотографија Александар Ѓелевски
Дрон оператор Стефан Величковски
Монтажа Александар Ѓелевски
Организатор Виктор Маринковиќ

Режиja Слаѓан Станишковски

Продукција М3, Јуни 2021