Што открива за вас сексуалната фантазија

643

Фантазирањето е потсвеснен чин, кој сепак издава интересни нешта за секоја личност.

Колку нестандардна е фантазијата, толку понезадоволени очекувања има споменатата личност … особено ако станува збор за активирање на сексуалната имагинација.

Имајте на ум дека нема правило за фантазиите и тие се интерпретираат индивидуално и сепак …

Сонувате да бидете неодоливи

Секоја жена сонува да биде посакувана од многу мажи. Некои се придржуваат кон платонси восхит, други мисли влегуваат во сликата на секс тигрица кои го оставаат посилниот пол без здив во секој поглед.

Според психолозите слични фантазии откриваат потсвесен страв и недостаток на доволно машко внимание.

Власт над мажот

Слична фантазија е реткост. Таа се појавува најчесто кај жени кои по цел ден трпат други претензии и оставаат да бидат доминирани. Нивната желба да го контролираат сексот, ја покажува во целина нивната желба за контрола.

Секс со непознат, додека партнерот гледа

Ова покажува три нешта:

1.Постоечкиот партнер не може да го задоволи партнерот.
2.Имате силен сексуален апетит.
3.Сакате тој да види колку сте секси, што не му се придава додека учествува во чинот.

Плескање

Плескањето во сексот е поврзувано со задоволство и доминација. Дамите кои фантазираат дека ги плескаат со раце, камшици, итн сакаат мажите да бидат поагресивни и доминантни.

Продолжува на страна 2