Што најмногу ги усреќува, а што нервира секој хороскопските знаци?

214

Еве објаснување зошто некои не реагираат на зајадливи коментари, додека други се обидуваат да ја исправат секоја можна неправда, пренесува „Женски магазин“.

ОВЕН

На Овенот не му треба многу за да го изнервирате, затоа што сам по себе е многу нестрплив. Доволно е да му кажете дека мора да одложите нешто за што сте се договориле и веднаш ќе се изнервира.

Ако сакате да го расположите Овенот, обидете се да му ласкате како е тој најдобар.

БИК

Кажете му на Бикот дека не ве интересира што прави, тој веднаш ќе го протолкува тоа како да не се грижите за него или неа. Исто така, кажете му на Бик да не јаде толку многу слатки и ќе го имате истиот ефект.

Ако сакате да го расположите Бикот, пофалете го неговиот или нејзиниот изглед. Исто така, пофалете го и трудот на таа личност, кажете ѝ дека е вредна.

БЛИЗНАЦИ

Ако сакате да го изнервирате овој знак, доволно е да му кажете да не ги озборува луѓето. Исто така, ако ја навредите неговата интелигенција на кој било начин, очекувајте бурна реакција.

Ако сакате да ги расположите Близнаците, однесете ги на „трач партија“.

Продолжува на страна 2