Што мислат мажите додека таа вреска во оргазам?

831

Некои жени се навистина гласни во високиот момент на сексуално уживање.

За време на оргазам, а и пред тоа, некои дами викаат толку силно што не само ги приглушуваат ушите на партнерот, но и го тераат да си ги размисли нештата.

Што им поминува низ умот на мажите во такви ситуации? Дознајте од неколку анонимни признанија!

1. “Дали се преправа?”, А.С. 29 г

2. “Очигледно навистина сум многу добар во кревет!”, В.Р. 32 г

3. “Леле, правам одлична работа значи. Таа вика исто како порно ѕвезда! “, К.Л., 34 г

4.” Сигурно и соседите ја слушаат. Што ли си мислат? Да не повикаат полиција! “, Т.Р. 30 г

5. “Боже, родителите се во другата соба. Никако да влезат во спалната соба. Како ќе ги погледнам изутрина… “, И.О., 25 г

6. “Зошто вреска толку ?! Соседите ќе помислат дека ja тепам! “, П.Д. 38 г

7. “Me oглувее!”, Р.Б. 31 г

8. “Не можам да се концентрирам со овие крици. Таа очигледно не мисли за мојот оргазам! “, Ж., 29 г

9.” Па децата ?! “, Д.Ј., 35 г

10.” Ова е толку секси, се чувствувам како вистински Аполон! ” Ф.Р., 23 г