Секси долна облека предизвик за двата пола

145

Секси долна облека е предизвик и за машката и женската популација, покажуваат резултатите од едно испитување на кое се бара одговор за поголемо будење на секуалната заинтересираност.

Без разлика на сексуалната припадност 80 % од испитаниците велат дека е важен изгледот на интимната облека.

Мажите најмногу сакаат кај своите партнери црна и црвена боја на долна облека, додека жените во својот спектар ги имаат и флуроцентните ноти,

Чипката ги возбудува мажите, додека жените сакаат памучна долна облека.