Родители раскажуваат како дознале дека нивните деца веќе имаат секс (18+)

213

Ќерка испратила случајно порака на неговиот татко, што било наменето за нејзиното момче.

Една од најтешките теми на родителите е да разговараат со своите деца за сексот. Затоа мајки и татковци решија да го споделат на интернет искуства и приказните за начинот на кој се разбрале дека нивните деца веќе се сексуално активни, пишува “Дејли мејл”.

Родителите ги споделат своите приказни, кои се движат од искрен разговор меѓу двете земји, до раскажувања на татко, кој примил порака за секс од нејзината ќерка, која било наменета за нејзиното момче.

Еве и дел од конфузии и љубопитни приказни на родителите напишани во платформата Реди.

“Научив откако ми испрати порака која што вели: ”Секако дека ќе имам секс со тебе, не ми е гајле што си пијан“. Јас и одговорив: ”Знаеш ли дека штотуку му напиша на својот татко“.

Следуваше долго молчење, по што таа ми напиша дека нејзините пријатели се нејзините зеле телефон и тоа е само шега. во тоа време таа беше на 17, сега тие се сеуште заедно, а таа веќе е на 23.“

“Требаше да ја однесам ќерка ми на доктор. Тој ја праша дали таа е сексуално активна и таа рече ”да“. Јас се сомневам, но не знаев сигурно до тогаш. Во овој момент тоа беше на 16.”

“Најдов кондом во корпата за ѓубре, кога го испразни.”

“Мојот син беше на 16, кога ми се јави, бидејќи беше фатен како има секс од мајката на девојката Тој беше откачен, бидејќи нејзиниот татко му беше рекол дека ќе го убие. Јас само се насмеав и му раскажав неколку приказни од мојот живот и за времето кога чичкото на мајка му ме фати мене и ми кажа истото. Јас го советувал, она што го советувам од 13-годишен – да носи кондом. Тој рече дека користел и се беше во ред.“

“За првото дете сфатив откако тој беше исфрлил искористен кондом во чаша со автомобил од Мекдоналдс во нејзината гардероба. Видов кондоми откако го дигнав капакот. За второ дете научив, бидејќи тоа ми побара дозвола.”

“Отидовме на кампување за викендот и оставивме 17-годишниот ни син сам. Кога се вративме, тој почека додека мајка му беше внатре во куќата и рече:” Татков, овој викенд имав секс “. Јас зедов длабоко воздух и го прашав:” користеше ли кондом “. тој одговори дека користел и потоа ми раскажа за околностите. откако си кажавме сè, тој ме праша:” Тато, уште едно прашање. Следниот пат дали ќе трае подолго? “Се обидов да не се смеам.”

“Научивме откако син ми се раздели со својата девојка, а набргу потоа почна да пишува пораки на жена ми, во кои тврди дека е бремена. Јас паднав на земја мојот син и го прашав, тогаш тој призна дека е имал секс со неа, но е многу малку веројатно таа да е бремена.“