Репортер „уловен“ без панталони за време на ТВ пренос во живо

309

На прв поглед, се изгледа во ред. Но, ако подобро погледнете ќе сфатите дека убаво скоцканиот репортер на ABC, Вил Рив, при вклучувањето во живо за „Good Morning America“ не носи панталони.

Кој рече дека работата од дома нема свои недостатоци?

Следниот пат, дефинитивно ќе внимава во што е облечен, а внимавајте и вие ако вашата работа вклучува онлајн состаноци пред камера.