Психолошки тест ви открива какви односи остварувате со луѓето

709

Направете го овој интересен тест кој ќе ви открие нешто за психологијата која стои зад вашите односи и врски во животот.

Обидете се да одговорите на следниве прашања…

1. Замислете си го вашето омилено животно. Размислете за тоа како ова животно прави да се чувствувате. Кои придавки би ги употребиле за да го опишете?

2. Замислете друго животно. Што го прави ова животно посебно?

3. Замислете си ја вашата омилена боја. Што ве привлекува кај оваа боја? Кои придавки би ги употребиле за да ја опишете?

4. Замислете си некоја водена површина. Дали е голема или мала? Мирна или брза?

5. Замислете си дека сте во некоја бела соба. Во собата нема ниту прозорци, ниту мебел, но е добро осветлена. Како се чувствувате во оваа соба?

Ги запаметивте одговорите? Проверете што откриваат тие за вашата личност…

РЕШЕНИЕ – Продолжува на страна 2