Прирачник за жени | По овие пози обично се завршува во болница | Видео

1241

Признаваме, изборот на позите навистина ќе ве изненадат – но ова не го измисливме, такви ситуации најчесто се случуваат!

Бадијала не постои шоуто “Sex Sent me to ER” на TLC, во кое, искрено, рака на срце, има супер бизарни ситуации, но докажува дека сепак повредите, иако се ретки, навистина се случуваат. Она што е сигурно, е дека не се позите тие кои нужно се виновни за повредата, туку ситуацијата во која се наоѓаме, особено ако сексот се одвива на било кое необично место.

Комбинацијата на напаленост и нервоза може да заврши така што нечиј пенис може да заглави во вагината, но сепак почесто ќе добиете само повреди од триењето, а тој доста незгодна фрактура на пенисот.

Тоа го потврдиле и лекарите кои нивното истражување во Велика Британија го објавиле во “Journal of Impotence Research” и така докажале кои секс пози се навистина најопасни – врз основа на тоа колку фрактури на пенисот предизвикале!

1. Doggy style

Продолжува на страна 2