Последното шокантно пророштво на Нострадамус, кое никој не го видел!

292

Полски лекар ќе открие лек против страшната болест рак, а друг лек ќе дојде од небото.

нострадамусВо штотуку откриениот “Тајниот дневник”, познат под името “Клуч 15”, кој е баран речиси четири века, Нострадамус предвидел дека “полски лекар ќе открие лек против сите видови малигни тумори што само за неколку дена ќе може да ги даде првите позитивни резултати, без оглед на степенот на болеста“, а лекот против СИДА ќе биде ”прифатен од небото“, односно од универзумот.

Звучи неверојатно, но експериментите направени во некои институти, во кои се користи озонската инфузија в о крвоносниот систем, покажуваат дека во озонот има потенцијал за уништување на вирусот на СИДА, а изработката на овие вакцини ќе се врши на нулта гравитација, на 270 милји над нас, во лаборатории, кои ќе бидат во орбита околу Земјата.

Цели два века Европејците слободно читале и ги коментираа неговите пророштва, до 1781 година, кога папата ги забранил и ги анатемосал.

Големата му вродена дарба за перцепција и за предвидувања му дозволиле да предвиди настани кои ќе се случат во рок од 2 240 години, поточно од 1557 до 3797 година. Напишано повеќе од 1 080 страници со стотици пророштва.

Досега се дешифрираа малку повеќе од половина, бидејќи многу од нив може да се декриптираат само и единствено по настанот. Овие податоци говорат колку биле силни, богати и сеопфатни неговите пророштва.

Оправдано наречен најголемиот пророк на иднината, кој уште во самиот почеток во најмалите детали ги претскажал трагедиитеа на француските кралеви и на неговите современици.