Погледнете каков секс имаат вистинските мажи!

137

Со сличен партнер секоја жена е среќна, лошото е дека се на изумирање.

Сексот никогаш не бил приоритет во животот на жените! За нас прво се чувствата, а кога ги има, тежнееме да правиме доста компромиси. Вклучувајќи и во кревет. Но вистината е дека вистинскиот маж, оној кој заслужува да му се оддадеме целосно, никогаш не би дозволил на жената во себе да прави компромиси … Особено во сексот!

Вистинскиот маж не се брза да ги тргне панталоните. Тој ќе ве прегрнува, бакнува и нема да брза. Ќе ве натера да се почувствувате како Единствената и ќе почека трпеливо кога сте подготвена и кога треперите од нетрпение сама да ја симнете неговата облека. Вистинскиот маж никогаш не прави 30 секунди француска љубов. Тој не одбива броеви, а доживува вистинско задоволство да ве бакнува таму долу и да чувствува возбуда.

Вистинскиот маж не се притиска за фелацио. Не ви ја насочува главата надолу, ниту ве повикува со гестови. Тој одлично знае колку навредливо и понижувачки е тоа за една жена.

Нема да ве испорачува желби, а ќе стори сé за да ги задоволи вашите. Вистинскиот маж знае дека за да добие секс, не е потребно да се испрчи за вечера. Тој ќе ве слуша внимателно и ќе бара во зборовите она што одамна ви недостасува за да ви го даде.

14 Men and Women Get Very, Very Real About Period Sex | HuffPost

Вистинскиот маж става акцент на гестовите и вниманието кои не се мерат со пари.

Вистинскиот маж ја предупредува жената дека оргазмот му се приближува. Тој ќе направи сè за да ве почека, а кога експлодирачкиот момент наближува за него, ќе ви шепна нежно во уво. Никогаш не би си дозволил да еруптира без вие да сте подготвени за тоа. Особено додека му правите француска љубов.

По секс, вистинскиот маж, не брза да ја посети бањата. Се обидува да остане буден ија прегрнува силно жената до себе, без разлика дали ја познава од години, месеци или денови. Како што рековме, вистинскиот маж, не би ви дозволил да правите компромиси во сексот.

Никогаш!