Овие хороскопски знаци даваат најдобар совет за врската

35

Ако се соочувате со љубовни проблеми и ви треба разумен совет од пријател кој ќе ве ислуша, обратете се кај припадник на еден од овие три хороскопски знаци.

Емпатијата, искреноста и логиката што ја поседуваат овие три знаци се она што ви е потребно и самите реално да ја согледате ситуацијата во која се наоѓате и да донесете правилна одлука.

Риби

Рибите се неверојатни кога станува збор за разбирање емоции, главно бидејќи и самите имаат силни емоции и не се плашат да се соочат со нив. Поради тоа се одлични советници кога станува збор за љубовни проблеми – ќе ви помогнат да ги идентификувате своите чувства и ќе споделат свое искуство како се справиле со тие емоции. Рибите се воден знак и знаат како е да се биде преплавен со емоции, па токму поради тоа се совршено „рамо за плачење“.

Стрелец

Стрелците можеби се чинат како неочекуван избор на советник кога станува збор за проблеми во љубовниот живот. Не се познати по нивната сочувствителност, но затоа се одлични кога станува збор за искреност, дури и кога мислите дека не сте подготвени да го слушнете тоа. Стрелците ќе ви помогнат реално да ја согледате ситуацијата и ќе ви удрат ладен туш со брутална искреност. Тоа ќе ви помогне да не влегувате во магепсаниот круг на самозалажување и самосожалување. Сепак не се бесчувствителни – знаат да ги одберат зборовите со кои ќе ве соочат со реалноста на ситуацијата.

Девица

Девиците се познати по нивната способност да организираат сѐ до перфекција, но исто така и логично да анализираат. Нивната изострена логика ќе ви помогне јасно да видите како стојат работите и кои се можните исходи. Девиците ќе ви помогнат кога се чувствувате изгубено или несигурно во врската и ќе ви помогнат самите да дојдете до решение, наместо да ви го наметнат своето мислење.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.