Ова се знаци на мажите егоисти во кревет

190

Жените секогаш се заинтересирани каков ќе е во сексот партнерот, способен ли ќе е на чувствителност и нежност или ќе е нарцисоиден. Знаците на сексуалното однесување се забележуваат по неколку показатели.

Мажите кои се грижат за својот изглед, се големи егоисти во кревет – тоа е правило, тврдат искусните од под чаршафите. За нив е далеку поинтересна и пријатно да се задоволат, а задоволството на жената не е негова грижа. На него му е добро и тоа е единствено битно.

Недостатокот на почит кон партнерката, саркастичми коментари или досаѓање нема како да ја постави жената на романтична бран. Таквите мажи се груби и безгрижни – тоа е исто така правило, потврдуваат познавачите.

Партнерот кој не дава комплименти за вашата надворешност, никогаш нема да се замисли дали стигате до оргазам или не. А најубавите зборови можат да ги насочат односите кон вистинскиот пат.

Покрај тоа мажот кој нагласува премногу кон половиот орган, нема да е добар љубовник, сметаат од слабата пол. Побрзо со многу поголема почит тој ќе се однесува кон својот орган, отколку кон телото на партнерката.

Зависноста на партнерот од интернет, смартфонот и другите апарати дефинитивно му пречи да се префрли кон дамата. Интересот кон жената не треба да биде на второ место по компјутерски игри и социјалните мрежи.

Воопшто еден маж кој не е заинтересиран за вашиот живот, од вашите заведувања и мисли, нема да биде внимателен кон вас во кревет.