Ова се најчестите машки фетиши

195

Секој човек има копнеж за нешто во сексот. Различни луѓе паѓаат на различни пози, игри, секси делови од телото, а и не само тоа.

Долната облека

Долната облека е најчестиот машки фетиш. Може да звучи како клише, но е факт. Многу мажи се возбудуваат не само при погледот на секси женска чипкана долна облека, но и при помислата за него. Можете да го освоите неговиот ум само ако му потшепнете што носите под облеката или му напишете. Така ќе мисли за вас дури до вечерта кога степенот на возбудата ќе го достигнал таванот на зградата.

Нозете

Грациозните нозе се омилен фетиш за некои мажи. Нивната стимулација има исклучително возбудувачки ефект. По стапалата се наоѓаат бројни нервни завршетоци чие стимулирање ја зголемува возбудата и може да се подготви почвата за врховен оргазам.

Освен тоа погледот на убави женски нозе може да предизвика ерекција кај мажите за неколку секунди.

Егзибиционизам и воајеризам

Некои го сметаат за перверзија, но сепак за други е фетиш. А, и не може да се негира колку е возбудливо да набљудуваме некои како имаат секс. Неслучајно оваа човечка особина е во основата на порно индустријата. Ако ја немаше неа – немаше да го има и порното.

А, да имаш секс, кога или каде може да те фатат, за некои луѓе е возбудувачки и позачудувачки од самиот секс и од самиот оргазам.

BDSM

Од плескање, до секс со врзани очи и раце, до вистински садомазохизам – општо земено тоа значи BDSM, познат на пошироката публика од жешката лента “50 нијанси сива” по истоимениот роман на Ф. Л Џејмс.

Дури и да не паѓате на садизмот и мазохизмот во најтемните варијанти, секси искуството со врзани очи со нежна свилена шамија е искуство кое не се заборава.

Задникот и градите

Задникот и градите се најчесто обожаваните од мажите женски форми. Тие се и најлесни за лоцирање. Нема како да не го привлечат машкото внимание и интерес, особено ако се предизвикувачки и примамливи.

Пак и сепак да не заборавиме дека машката потсвест дејствува инстинктивно при призорот на сочни цицки и задник, бидејќи тие го извикуваат во потсвесните мисли симболот на плодноста и љубовта.

Значи, ајде не се лутиме на паднатиот јазик на момците кога ќе го изгубаѕ умот и зборот штом нè видат!