Олгица Христовска: Твојата музика никогаш нема да зајде | „Свирете ја зајди, зајди“ во чест на Драган Вучиќ

310

Олгица Христовска, со група музичари предводени од диригентот Љупчо Мирковски, во чест на Драган Вучиќ, ја испеа „Свирете ја зајди, зајди“, и се збогува од својот колега.

„Твојата музика никогаш нема да зајде“ Олгица и пријателите на Вучиќ.

„Свирете ја зајди, зајди“ победи на „Макфест“ во 1992 година.