Нова дијагноза за оние кои грицкаат нокти

645

Милион луѓе ширум светот патат од лоша, често и болна навика – грицкање нокти. Иако многу научници тврдат дека е тешко да се искорени оваа навика споредено со пушење цигари, сепак на оваа навика гледаат како на релативно безопасна.