Мобилните ги оддалечуваат луѓето! Цел час без збор

96

Многу луѓе не можат да поминат ниту еден ден, час или минута без да ги проверат известувањата на телефонот.

Ова видео осуммина странци влегле во иста просторија. Сите од нив веднаш ги земале своите телефони во рака.

Поминало еден час, а тие ниту збор не кажале.

Потоа, морале да ги остават своите телефони, а резултатот е навистина зачудувачки.

Погледнете го видеото: