Maжот Девица во сексот и во љубовта

133

Тој е интересен, понекогаш премногу непостојан и е ригорозен кон изненадувањата.

Мажот Девица е дружељубив, настојчив кога треба да се освои женското срце.

Одделува големо внимание на својот изглед, а во однос на финансиите може да биде и скржав. Што уште не знаете за него во однос на љубовта?

Мажот Девица во љубовта

Кога мажите од овој знак се заљубуваат, тие често си поставуваат прашања за тоа што всушност чувствуваат кон партнерката. Како непостојан знак Девиците брзо сфаќаат дека тоа не било љубов, туку занес.

На моменти се премногу несигурни во емоциите. Иако се лојални кон пријателите, на мажите Девици им треба повеќе време за да најдат вистинската љубов и врска која ќе им донесе она што го бара во љубовта.

Мажот Девица и сексот

Сексуалноста на господата родени под овој хороскопски знак, речиси секогаш е во пораст. Генерално тие би можеле да бидат навистина инспиративни љубовници. Добро е што секогаш она што го прават во кревет е со цел да се постигне совршенството во интимноста.

Но мажите Девици се трудат и да ја запознаат анатомијата на партнерот, за да можат навистина да ја задоволат. А сепак, ако им здодеете во кревет, би можеле да бидат прилично критични кон партнерката. Затоа, ако мажот до вас е од знак Девица, бидете инвентивни во кревет.

Мажот Девица во врската

Во зависност од она што го барате во љубовта, мажот Девица може да биде одличен партнер или да ви се стори мачен. Иако е посветен на партнерот, тој е воден од Меркур, што го прави двојна личност и секогаш може да се има целосна доверба.

На моменти може да биде површен, кога станува збор за емоционална блискост и интимност. Мажот Девица ја сака рутината и има потреба од “здрав” избор во својот живот во однос на партнерот. Сака да биде згрижени и живее во зависност од традиционалните вредности.

Колку може да му се доверите?

Девицата е земен знак, а претставниците на посилниот пол родени под него, секогаш бараат физичко задоволство. Ако во партнерот до себе најде премногу празнини, тој нема да се двоуми да си најде нов или да води паралелна врска. Дури и повеќето лојални Девици имаат потреба од различни и почит во врската.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.